فصل گرما فرا رسیده و یکی از ساده ترین و مقرون به صرفه ترین راه حل ها برای رهایی از گرما و همچنین خنک کردن فضای منزل و یا کار استفاده از پنکه است اما برای این که بتوان به سوال بهترین پنکه های بازار کدامند؟ پاسخ داد باید مطالبی با عنوان های شبیه به راهنمای خرید پنکه در بازار خوانده شود. در این بخش قصد داریم تا با پرداختن به موضوعاتی مانند نکات پیش از خرید پنکه، پنکه چه مارکی بخرم و بهترین مارک پنکه سقفی یا بهترین پنکه ایستاده و حتی بهترین پنکه رومیزی مشتریان را در هنگام خرید هدایت کنیم.
در این بخش می خوانید:
کاربرد پنکه چیست؟
نکات پیش از خرید پنکه
پنکه چند پره خوبه
پنکه پره فلزی بهتره یا پلاستیکی
پنکه چه مارکی بخرم
پنکه سانی خوبه
بهترین پنکه ایستاده خارجی
بهترین مارک پنکه خارجی
قیمت بهترین پنکه ایستاده
راهنمای خرید پنکه سقفی
بهترین پنکه سقفی خارجی
بهترین پنکه رومیزی
بهترین مارک پنکه تمام استیل
کاربرد پنکه چیست ؟
راهنمای خرید پنکه / بهترین پنکه های بازار کدامند؟
پنکه از جمله وسایل بسیار ابتدایی برای خنک کردن محیط تلقی می شود اما طی سال های گذشته شاهد عرضه مدل های متنوعی از آن در بازار بودیم . اکثر مشتریان با کاربرد پنکه آشنایی دارند و به بیان ساده تر برای خنک کردن خانه و یا هر فضایی از آن اسفاده می شود اما شاید کمتر کسی به مزایای آن در مقایسه با سایر وسایل خنک کننده توجه کرده باشد.
در همین رابطه بخوانید:
راهنمای خرید کولر آبی و نکاتی که باید بدانید + ویدیو و لیست قیمت
قیمت مناسب تر، جابه جایی راحت تر و نیز مصرف برق کمتر از مزیت های این محصول شمرده می شود که با توجه به گرانی بازار توجه مردم بیشتر به سمت خرید و کاربرد پنکه جلب شده است. اما برای این که بتوانیم لیستی از بهترین مارک پنکه سقفی یا بهترین پنکه ایستاده و حتی بهترین پنکه رومیزی تهیه کرد باید با نکات پیش از خرید پنکه و راهنمای خرید پنکه آشنا شد که با خواندن آن می توانید راحت تر انتخاب کنید و ضمن این که پاسخ سوالاتی مانند پنکه چه مارکی بخرم ، پنکه سانی خوبه؟ یا پنکه پره فلزی بهتره یا پلاستیکی و بهترین پنکه های بازار کدامند؟ را دریافت کنید.
نکات پیش از خرید پنکه
راهنمای خرید پنکه / بهترین پنکه های بازار کدامند؟
در این بخش قصد دارم به ذکر نکات پیش از خرید بپردازیم زیرا اطلاع از آن ها می تواند در هنگام خرید بسیار کمک کننده باشد و مشتری را برای خریدی بهتر هدایت کند. راهنمای خرید پنکه شامل پاسخ به سوالاتی مانند پنکه چه مارکی بخرم ، پنکه سانی خوبه؟ ، پنکه پره فلزی بهتره یا پلاستیکی ؟ و بررسی موضوعاتی نظیر بهترین مارک پنکه سقفی یا بهترین پنکه ایستاده و حتی بهترین پنکه رومیزی می شود که در ابتدا پیشنهاد می شود با نکات مهم در خرید پنکه و همچنین انواع آشنا شوید.
نوع پنکه
مشخصات
پنکه رومیزی پنکه رومیزی معمولا روی زمین یا میز قرار می گیرد که صدای کمتری دارند و به راحتی جا به جا می شوند.
پنکه ایستاده پنکه های ایستاده جدیدتر بوده و دارای امکانات زیاد و حجم بادهی بالا هستند.
پنکه بدون پره
پنکه بدون پره از ایمنی بالایی برخوردار هستند اگرچه کارایی پایین تری دارند.
پنکه رطوبت ساز این نوع پنکه ها رطوبت لازم برای پوست و وسایل چوبی را فراهم کرده و هم موجب بهبود تنفس افراد می شود.
پنکه دیواری این نوع پنکه ها فضای کمی را اشغال کرده و برای خانه های کوچک مناسب است.
پنکه سقفی این نوع پنکه ساختار ساده ای دارد و برای فضاهای کوچک توصیه می شود.
اندازه پنکه: اندازه پنکه ارتباط مستقیمی با ابعاد اتاق دارد به طوری که برای فضاهای بزرگ تر باید پنکه هایی با قطر بیشتر استفاده کرد. پنکه های موجود بازار معمولا با قطر بین ۸ تا ۱۶ اینچ در اختیار مشتریان قرار می گیرد که البته در هنگام انتخاب از میان بهترین پنکه رومیزی به ارتفاع و عرض پنکه توجه کنید تا با میز شما مناسب باشد.ضمن این که می توان برای اتاق های بزرگ از چندین پنکه کمک گرفت.
راهنمای خرید پنکه / بهترین پنکه های بازار کدامند؟
ظاهر پنکه: پنکه های جدید با تنوع رنگی بالا عرضه می شود و ظاهر پنکه یکی از المان های اصلی در هنگام خرید تلقی می شود که باید با دکوراسیون خانه هماهنگ باشد.
میزان صدای پنکه: خرید پنکه بدون صدا یکی از دغدغه های اصلی مشتریان در هنگام خرید است و پنکه های خانگی معمولا از صدای بسیار کمی برخوردار است و مطمئنا با زیاد شدن سرعت صدا هم افزایش می یابد که در این میان نسخه های ایستاده صدای کمتری تولید می کنند.
پنکه چند پره خوبه : یکی از مواردی که هنگام خرید باید توجه کرد تعداد پره های پنکه است که سوال بسیاری از مشتریان است. باید بدانید که هر چه تعداد پره ها بیشتر باشد میزان باددهی با موتور یکسان بیشتر می شود.
راهنمای خرید پنکه
البته تمامی پنکه های موجود در بازار پره ندارند و برخی از مدل ها بدون پره روانه بازار می شوند. پاسخ به سوال پنکه چند پره خوبه نمی تواند برای این مدل ها کارایی داشته باشد. روش کار این نوع پنکه ها بدین گونه است که هوا از طریق پایه ها به درون کشیده شده و به سمت بالا و درون حلقه پنکه فرستاده میشود و در نهایت محیط اطراف خود را خنک می کند که از ایمنی بیشتری نیز برخوردار هستند.
ویژگی های ایمنی: یکی از نکات مهم که اشاره به آن در مطلب راهنمای خرید پنکه و یا نکات پیش از خرید پنکه الزامی موضوع استاندارد بودن و قابلیت های ایمنی پنکه است. مدل های بدون فن از امنیت بالاتری برخوردار بوده اگرچه کارایی آن ها به اندازه نسخه های فن دار نیست. وجود لایه محافظ فن استاندارد برای پنکه ضروری است.
راهنمای خرید پنکه / بهترین پنکه های بازار کدامند؟
حمل آسان: پنکه های ایستاده و رومیزی در مقایسه با نسخه های سقفی پرتابل محسوب می شوند که به راحتی می توان آن ها را جابه جا کرد اگرچه وجود دستگیره مناسب و سبک بودن برای حمل آسان آن ها تاثیر گذار است.
سهولت در تمیز کردن: سهولت در تمیز کردن یکی از مواردی است که از نگاه بعضی از افراد اهمیت چندانی ندارد اما باید گفت این وسیله در گوشه ای از خانه و یا محل کار شما قرار می گیرد و طراحی آن باید به گونه ای باشد که به راحتی بتوان با یک دستمال آن را تمیز کرد.
گارانتی و خدمات پس از فروش: خرید از یک شرکت معتبر می تواند خیال شما را بابت دریافت گارانتی و خدمات پس از فروش راحت کند که البته در حال حاضر بسیاری از برندهای تولید کننده خارجی لوازم خانگی در ایران فعالیت رسمی ندارند.
راهنمای خرید پنکه / بهترین پنکه های بازار کدامند؟
استحکام پنکه: حتما پنکه ای خریداری کنید که دارای استحکام و مقاومت کافی باشد زیرا در این صورت نگران افتادن و ضربه های کوچک به پنکه نخواهید بود. افرادی که کودک و یا حیوان خانگی دارند بیش تر باید به این موضوع توجه کنند.
جنس پره با پنکه پره فلزی بهتره یا پلاستیکی ؟ : این مورد از سوی بسیاری از مخاطبان سوال شده بود و به همین دلیل در مطلب راهنمای خرید پنکه به آن اشاره کردیم. به طور کلی می توان گفت که پنکه های دارای پره فلزی هوا را با قدرت بیشتری نسبت پرههای پلاستیکی جریان می دهند.
وزن و طراحی دستگیره: وزن و طراحی دستگاه باید به گونه ای باشد که امکان جا به جایی آسان فراهم شود. جالب است بدانید که برخی از پنکه های ایستاده علاوه بر وزن سبک دارای چرخ هستند.
راهنمای خرید پنکه / بهترین پنکه های بازار کدامند؟
محافظ پره: مشبک محافظ پرههای پنکه باید بسیار کوچک باشد تا انگشت به راحتی نفوذ نکند. توجه به این نکته در مطلب راهنمای خرید پنکه الزامی بوده به ویژه افرادی که در خانه کودک خردسال دارند.
زاویه و ارتفاع پنکه: امکان تنظیم جهت و ارتفاع وزش باد می تواند در بهبود جریان هوا تاثیرگذار باشد فقط انتخاب پنکه با کیفیت اهمیت زیادی دارد زیرا امکان خراب شدن قطعات متحرک وجود دارد.
تایمر: به لطف این قابلیت می توانید زمان خاموش شدن پنکه را تعیین کنید.
صفحه نمایش: اکثر پنکه های امروزی دارای صفحه نمایش دیجیتالی هستند که به لطف آن می توان به راحتی تنظیمات و حالت های سرعت پنکه را انتخاب کرد.
حالت های پنکه: پنکه های جدید با حالت های مختلف عرضه می شوند که از جمله می توان به حرکت سینوسی، حالت خواب، کاهش سرعت بعد از ۳۰ دقیقه و … که هر کدام از آن ها به منظور راحتی کاربران تعبیه شده است اشاره کرد.
راهنمای خرید پنکه / بهترین پنکه های بازار کدامند؟
سرعت چرخش پنکه: سرعت چرخش پنکه در نسخه های صنعتی بالاتر است که در نتیجه منجر به خنک شدن بهتر محیط می شود اگرچه مجبور هستید صدای بیشتری تحمل کنید و مشکلاتی مانند خشکی چشم را نیز به همراه دارد. خرید پنکه های رطوبت ساز می تواند چاره ای برای این مشکل باشد. برای خانه خود محصولی بخرید که دارای شدت جریان مناسب بوده و مشکلات ذکر شده را ایجاد نکند.
نوسان حرکتی: نوسان حرکتی پنکه به این معنا است که پنکه به این طرف و آن طرف حرکت می کند یا خیر. هوا در این نوع پنکه ها بهتر جریان می یابد.
ریموت کنترل: تنظیم و کنترل هر وسیله ای از راه دور برای اکثر افراد قابل توجه است. پنکه از این قاعده مستثنی نبوده و با خرید مدل های مجهز به ریموت کنترل می توانید به راحتی حالت های مختلف و یا میزان باد پنکه را از راه دور تنظیم کنید.
بهترین پنکه های بازار کدامند؟ یا پنکه چه مارکی بخرم ؟
راهنمای خرید پنکه
بعد از بررسی نکات پیش از خرید پنکه حالا نوبت آن رسیده که به سراغ پاسخ سوالاتی مانند بهترین پنکه های بازار کدامند؟ یا پنکه چه مارکی بخرم ؟ برویم. معرفی بهترین مارک پنکه سقفی ،بهترین پنکه ایستاده و بهترین پنکه رومیزی بستگی به عوامل زیادی دارد و نمی توان به طور قطع به این سوالات پاسخ داد.
راهنمای خرید پنکه
در این بخش تلاش شده تا براساس نظرات کاربران و نظرسنجی های انجام شده و همچنین ذکر مشخصات پنکه سقفی خوب مشتریان را برای انتخابی درست تر کمک کنیم. با توجه به مواردی که در مطلب راهنمای خرید پنکه ذکر شده و تهیه لیستی از انواع پنکه های موجود به راحتی می توانید به سوال بهترین پنکه های بازار کدامند؟ یا پنکه چه مارکی بخرم ؟ و پنکه سانی خوبه؟ پاسخ دهید.
راهنمای خرید پنکه
پنکه رطوبت ساز مایدیا مدل FS40-13QR
پنکه رطوبت ساز مایدیا مدل FS40-13QR
مشخصات
قابلیت تنظیم ارتفاع:دارد
ریموت کنترل:دارد
تایمر:دارد
تعداد پره:۳
جنس پره:پلاستیک
وزن: ۸ کیلوگرم
توان مصرفی: ۱۰۰ وات
سایر امکانات: تولید یون/ سیستم دفع حشرات موذی،مجهز به تانک آب ۱.۸ لیتری، قابلیت ایجاد رطوبت تا ۱۰ ساعت و تنظیم نوع وزش باد
قیمت پنکه مایدیا : ناموجود
پنکه مایدیا مدل FS40-15QR
پنکه مایدیا مدل FS40-15QR دارای ۵ پره است که امکان تنظیم آن بر روی سه حالت سرعت وجود دارد. این مدل مجهز به تایمر بوده و می توان آن را در لیست بهترین پنکه ایستاده خارجی یا بهترین مارک پنکه خارجی قرار داد.
توصیه می شود برای خرید پنکه به سراغ مدل های ایرانی بروید زیرا گارانتی و خدمات پس از فروش دارند و کمتر درگیر موضوعاتی مانند بهترین پنکه ایستاده خارجی یا بهترین مارک پنکه خارجی و شوید.
پنکه مایدیا مدل FS40-15QR
مشخصات
قابلیت تنظیم ارتفاع:دارد
ریموت کنترل:دارد
تایمر:دارد
تعداد پره:۵
جنس پره:پلاستیک
وزن: ۷.۵ کیلوگرم
توان مصرفی: ۵۵ وات
حجم باد دهی:۵۶ متر مکعب بر دقیقه
سایر امکانات: عملکرد خاموشی اتوماتیک، تنظیمات سرعت در ۳ حالت، نمایشگر LED و تنظیم نوع وزش باد
قیمت پنکه مایدیا : ناموجود
پنکه پارس خزر مدل FSR-ADO
پارس خزر یکی از شرکت های قدیمی حوزه لوازم خانگی کوچک است که مشتریان ایرانی آشنایی کامل با این برند دارند. اگر به دنبال مشخصات و قیمت بهترین پنکه ایستاده در بازار هستید می توانید روی این مدل حساب کنید.
پنکه پارس خزر مدل FSR-ADO
مشخصات
قابلیت تنظیم ارتفاع:دارد
ریموت کنترل:دارد
تایمر:دارد
تعداد پره:۴
جنس پره:پلاستیک
وزن: ۸.۳۵ کیلوگرم
توان مصرفی: ۶۰ وات
حجم باد دهی:۵۶ متر مکعب بر دقیقه
سایر امکانات: دارای موتور مجهز به فیوز حرارتی، قابلیت تنظیم آسان زاویه وزش باد، تنظیم گردش افقی قابل کنترل از راه دور، نشان استاندارد ایمنی محصول و دارای ریتم جهت تغییر دور پروانه به صورت خودکار
قیمت پنکه پارس خزر : یک میلیون و ۷۹۹ هزار تومان
پنکه فلر مدل EF5001
پنکه فلر مدل EF5001
مشخصات
قابلیت تنظیم ارتفاع:دارد
ریموت کنترل:ندارد
تایمر:دارد
تعداد پره:۵
جنس پره:پلاستیک
وزن: ۸ کیلوگرم
توان مصرفی: ۵۰ وات
حجم باد دهی:۵۰-۷۶ متر مکعب بر دقیقه
سایر امکانات: میزان صدا ۶۰ دسی بل، سه سرعته و تعداد چرخش در دقیقه: ۹۵۰ دور در دقیقه
قیمت پنکه فلر : دو میلیون و ۴۷۵ هزار تومان
پنکه تولیپس مدل SF404R
پنکه تولیپس مدل SF404R
مشخصات
قابلیت تنظیم ارتفاع:دارد
ریموت کنترل:دارد
تایمر:دارد
تعداد پره:۴
جنس پره:پلاستیک
سایر امکانات: بازه تایمر، دارای شدتهای باد کند، متوسط، تند و حالت خواب و چرخش ۱۸۰ درجه
قیمت پنکه تولیپس : یک میلیون و ۶۲۰ هزار تومان
پنکه سانی مدل ۲۰۱۳D
پنکه سانی مدل ۲۰۱۳D
پنکه سانی مدل ۲۰۱۳D از مدل های محبوب بازار لوازم خانگی است که از قابلیت تنظیم ارتفاع برخوردار بوده و می توان از آن به عنوان یک مدل ایستاده، رومیزی و دیواری استفاده کرد اما اگر به دنبال پاسخ سوال پنکه سانی خوبه هستید در ادامه با همراه شوید.
در پاسخ به سوال پنکه سانی خوبه می توان گفت که سانی یکی از برندهای زیر مجموعه شرکت سرایش دانست پس یک برند ایرانی می باشد که در زمینه تولید محصولات برقی خانگی نیز فعالیت می کند و محصولاتی مانند پلوپز ها، اتو بخار، چرخ گوشت ، پنکه ها و عرضه می کند.
مشخصات
قابلیت تنظیم ارتفاع:دارد
ریموت کنترل:دارد
تایمر:دارد
تعداد پره:۳
توان مصرفی: ۵۰ وات
حجم باد دهی:۶۲ متر مکعب بر دقیقه
سایر امکانات: پنکه سه حالته ایستاده، رومیزی و دیواری، قابلیت تنظیم ارتفاع و سرعت گردش پروانه ها در پنکه ۱۲۰۰ دور در دقیقه
قیمت پنکه سانی : دو میلیون و ۹۰ هزار تومان
پنکه پارس خزر مدل ES7020MKAI
پنکه پارس خزر مدل ES7020MKAI
مشخصات
قابلیت تنظیم ارتفاع:ندارد
ریموت کنترل:دارد
تایمر:دارد
تعداد پره:۳
جنس پره:پلاستیک
وزن: ۴.۸ کیلوگرم
قیمت پنکه پارس خزر : یک میلیون و ۱۸۱ هزار تومان
راهنمای خرید پنکه سقفی
راهنمای خرید پنکه / بهترین پنکه های بازار کدامند؟ + ویدیو و لیست قیمت
پنکه سقفی از مدل های قدیمی بازار تلقی می شود که ساختار بسیار ساده ای دارد و در شمال کشور بیشتر دیده می شود. همان طور که از نام این مدل ها مشخص است، در سقف نصب می شود. برای این که بتوانید مدل مورد نظر خود را خریداری کنید در بخش راهنمای خرید پنکه سقفی تلاش شده تا به نکاتی اشاره کنیم.
توانایی تولید باد گرم و باد سرد، بررسی طراحی پنکه سقفی، وجود ریموت کنترل، مدل پنکه و کیفیت و مقاومت از جمله مواردی است که اشاره به آن ها در بخش راهنمای خرید پنکه سقفی الزامی است. در واقع می توان گفت مدلی را خریداری کنید کیفیت، مقاومت و ایمنی بالایی دارد و توانایی تولید باد گرم و باد سرد برخوردار است.
برخی از مشتریان به دنبال بهترین پنکه سقفی خارجی در بازار هستند که با توجه به شرایط بازار خرید مدل های ایرانی می شود زیرا در حال حاضر محصولات خارجی به صورت قاچاق وارد می شوند و اطمینانی بابت خرید کالای اصل یا خدمات پس از فروش وجود ندارد.
راهنمای خرید پنکه / بهترین پنکه های بازار کدامند؟ + ویدیو و لیست قیمت
برخی از افراد به دلیل وجود لوستر نمی توانند از پنکه سقفی استفاده کنند اما این مشکل برطرف شده و نسخه های لوستر دار این محصولات نیز روانه بازار شده است. بعد از پرداختن به راهنمای خرید پنکه سقفی نوبت آن شده تا مدل های موجود آشنا شویم.
پنکه سانی سقفی مدل xl-60
پنکه سانی سقفی مدل xl-60
مشخصات
قابلیت تنظیم ارتفاع:ندارد
ریموت کنترل:ندارد
تایمر:ندارد
تعداد پره:۳
جنس پره:فلز
وزن: ۸ کیلوگرم
قیمت پنکه سانی : نا مشخص
کلام آخر
در این مطلب با مشخصات پنکه سقفی خوب و یا هر مدل دیگری آشنا شدید. لیست تهیه شده با توجه به نظرات کاربران گردآوری شده است که در صورت تجربه استفاده از هر کدام مدل های زیر می توانید تجربیات خود را با ما در این صفحه به اشتراک بگذارید اما توجه داشته باشید که در نهایت تصمیم گیرنده خود شما هستید. در مطلب راهنمای خرید پنکه تنها به دنبال هدایت مشتری برای پاسخ به سوالاتی هستیم که ذهن آن ها را درگیر کرده است و به اکثر آن ها مانند پنکه سانی خوبه؟ و بهترین پنکه های بازار کدامند؟ یا پنکه چه مارکی بخرم ؟ اشاره کرد.
برای اینکه بتوانید در زمینه پنکه یک خرید خوب داشته باشید ابتدا باید انواع پنکه را بشناسید و بعد از انتخاب نوع ، برند مورد نظر خود را انتخاب کرده و بعد از آن به مقایسه قیمتی پرداخته و به خرید بپردازید،تیم پنکه شاپ سعی کرده در این مقاله به معرفی انواع پنکه و نوع استفاده آن بپردازد تا شما را در انتخاب درست کمک کند.
انواع پنکه
پنکه پایه بلند(پایه دار)
پنکه رومیزی
پنکه بدون پره
پنکه سقفی
پنکه دیواری
پنکه رطوبت ساز
پنکه پایه بلند
این نوع از پنکه ها در دسته پنکه های پرتابل یا قابل حمل قرار میگیرند و قابل جابه جایی هستند و معمولا پایه های آن ها بین ۸۰ تا ۱۵۰ سانتی متر می باشند و به شکل های مختلف هستند و دربعضی از مدل ها قابلیت چرخش هم بصورت افقی و هم عمودی هستند.
پنکه پارس خزر پایه بلند ۴۰۷۰ R
پنکه رومیزی
این نوع از پنکه نیز در دسته پنکه های پرتابل یا قابل حمل قرار میگیرند با این تفاوت که دارای پایه کوتاهی هستند و حداکثر ارتفاع آن ۵۰ سانتی متر است و برای فاصله های نزدیک به محل مورد نظر طراحی شده اند اما اگر از مدل های بزرگتر آن استفاده کنید احتمال دارد که باعث بی نظمی اتاق شما شود.
پنکه پارس خزر رومیزی انتیک
پنکه بی پره
این نوع پنکه ها با این حال که جز پنکه های قابل حمل قرار میگیرند اما به نسب پنکه های رومیزی دارای باد ملایمتری هستند و برای فاصله های نزدیک مانند میز مطالعه که امکان بهم خوردن اوراق وجود دارد استفاده می شود ضمنا صدای کمتری هم دارند.
پنکه بدون پره
پنکه سقفی
نوعی از پنکه است که به سقف متصل شده و معمولا در کارگاه ها و خانه های دارای سقف بلند استفاده می شود.
پنکه سقفی پارس خزر
پنکه دیواری
نوعی از پنکه است که معمولا به اندازه پنکه رومیزی است با این تفاوت که به دیوار پیچ می شود و دارای کنترل از راه دور می باشد.
پنکه دیواری پارس خزر مدل R7020
پنکه رطوبت ساز
این نوع از پنکه ها در دو نوع فضای بسته و فضای باز هستند، پنکه های رطوبت ساز مخزن آبی در قسمت پایین دستگاه دارند که آب مورد نیاز برای تولید رطوبت از این مخزن تهیه شود، اما نوع تولید رطوبت در این دو نوع پنکه متفاوت است، در نوع پنکه رطوبت ساز خانگی که می توان در فضاهای بسته یا فضاهای کوچک از آن استفاده نمود، تولید رطوبت از طریق سیستم بخور سرد است، پس از تولید این رطوبت یا بخور سرد توسط لوله ای که در مقابل پره های پنکه قرار گرفته است منتقل شده و در محیط پخش می شود و به دلیل اینکه ترکیب آب با باد پنکه خنکی بیشتری در محیط ایجاد می کند، هوای اطراف خنک تر احساس می شود.
اما در نوع دیگر از پنکه های رطوبت ساز یا همان پنکه های رطوبت پاش که مناسب محیط ها و فضاهای بازهستند، تولید رطوبت به شکل دیگری است در این نوع پنکه های آب فشان، آب از مخزن پنکه که معمولا گنجایش بالایی دارد (در برخی مدل ها تا ۱۰۰ لیتر) به سمت رطوبت ساز دستگاه هدایت شده و در این قسمت توسط دیسک هایی که وجود دارند به ذرات بسیار ریز آب تبدیل می شود و همراه با باد پنکه که معمولا قوی تر از نوع دیگر هستند در محیط پراکنده می شوند و هوای تازه، خنک واحساس بسیار مطبوعی را برای افرادی که در فضای باز و در معرض باد این پنکه های رطوبت پاش هستند، ایجاد می کند. پنکه های رطوبت پاش دربرند ها و مدل های مختلفی در فروشگاه دالانو عرضه شده اند، برخی از مدل های پنکه های رطوبت ساز قابلیت اتصال به آب شهری را دارند و به طور مداوم آب مخزن آن ها تامین می شود که برای استفاده در فضاهای باز مثل کافه ، ویلا ، باغ ، ویلا، کنار استخر، رستوران، زمین های بازی،سالن ها و باشگاه های ورزشی، هتل ها و … کاربرد دارند.
پنکه
شما تا پیش از آن که قصد خرید پنکه داشته باشید، احتمالا از انواع آن مطلع نخواهید بود. فروشگاه اینترنتی دیجیکالا با راهنمای خرید جامعی که در اختیار شما قرار می دهد، به شما کمک میکند تا قبل از خرید با انواع پنکه آشنا شوید و بتوانید بهترین پنکه سقفی، رومیزی، ایستاده، دیواری یا هر مدل دیگر را برای خود سفارش دهید.
مشخصه های اصلی یک پنکه خوب
• پرتاب باد خوبی دارد
• تنظیمات آن آسان است
• بیصدا است یا صدای قابل تحملی دارد
• پرههای آن ایمن هستند و خطری برای کودکان و حیوانات خانگی ایجاد نمیکنند
• تمیز کردن پنکه نیز بسیار مهم است و باید راحت تمیز شوند
• و البته زیبایی ظاهری پنکه نیز بسیار حائز اهمیت است؛ چرا که هیچ کس دوست ندارد دکوراسیون خانهاش به خاطر خنک شدن محیط بههم بریزد.
انواع مدلهای پنکه
شما میتوانید پنکه مورد نظرتان را از میان این مدلها انتخاب کنید:
پنکههای پایهدار: از متداول ترین انواعا پنکه است و برای همه فضاها کاربرد دارد.
پنکه رومیزی: از مدل های کلاسیک پنکه است و ظاهر شیکی به میز کار شما میدهد.
پنکه دیواری: پنکه دیواری شبیه پنکه رومیزی است، تنها تفاوت در محل نصب پنکه است و مزیت اصلی پنکه دیواری دور بودن آن از دسترس کودکان است. باید توجه داشت که این پنکه مجهز به دستگاه کنترل از راه دور می باشد.
پنکه سقفی: این پنکه تاثیر بسیار خوبی در چرخش هوای اتاق دارد و علاوه بر خنک کردن، هوای اتاق یا سالن را تهویه نیز میکند.
پنکه بدون پره: از جدیدترین مدلهای پنکه بوده و در حالتهای مختلف رومیزی، ایستاده و پایهدار وجود دارد و طرفداران زیادی پیدا کرده است. پنکه بدون پره از نظر ایمنی، برای کودکان و حیوانات خانگی بسیار مطمئنتر است. در صورتی که نگران ایمنی پنکه هستید پیشنهاد ما این است که یا پنکه بدون پره سفارش دهید و یا پنکهای که دارای صفحه محافظ بر روی پرههاست را انتخاب نمایید.
پنکه آبی: برای فضاهای باز و فضاهای داخلی گزینه بسیار عالی در فصل تابستان به شمار می رود؛ چرا که در کنار باد خنک، رطوبت مطلوبی را پخش میکند که هوا را بسیار لطیف و دلچسب می نماید.
پنکه دستی و شارژی: بهترین انتخاب برای کسانی که بسیار سفر میکنند، همین پنکه شارژی است. این نوع پنکه با باتری یا پاور بانک کار میکند و برای ساعاتی دمای صورت یا بدن شما را پایین میآورد.
راهنمای خرید پنکه
برای خرید پنکه با قیمت مناسب میتوانید به فروشگاه اینترنتی دیجیکالا مراجعه کنید. در دیجیکالا با استفاده از راهنمای خرید میتوانید پنکه مناسب خود را با بهترین کیفیت و ارزانترین قیمت، به صورت آنلاین پیدا کنید. تمام مدلهای پنکه از معروف ترین برندها مانند پارس خزر، سانی (Sunny)، ال جی (LG) و فلر (Feller) در دیجیکالا موجود است و شما میتوانید خیلی ساده از جدیدترین مدلها بازدید کرده، برند ها و مدل های موجود را با هم مقایسه نموده و نهایتا در کمترین زمان ممکن خرید خود را انجام دهید.
نظرات